Tirolina en Saldes

Tirolina en Saldes

Guía de empresas de tirolina en Saldes y parques de aventura en Saldes. Consulta precios y obtén las mejores ofertas en parque multiaventura de tirolinas en Saldes. Los parques de tirolinas en Saldes son una actividad perfecta para practicar en cumpleaños, eventos e incentivos de empresa, teambuilding, regalos originales y despedidas de soltero.

Todos los parques de tirolinas en Saldes

Parc de Palomera
Parque de Aventura Saldes (Barcelona)

En Parc de Palomera encontrarás un total de 60 juegos diferentes repartidos en 3 recorridos de diferentes grados de dificultad: Gresolet: Para niños a partir de 4 años y hasta 1,30 metros de altura. Ensija: Para personas a partir de 6 años y 1,20 metros de altura Pedraforca:... (Parques Multiaventura Saldes)

Preguntas frecuentes sobre Tirolina en Saldes

  • Las principales localizaciones para hacer Tirolina en Saldes son:

Últimas consultas que hemos recibido de personas interesadas en un presupuesto

Parque de Aventura en Saldes
Adrià · Hola, som estudiant d'Animació Sociocultural al institut Guillem Catà de Manresa i organitzem unes colònies per uns nens de 6é de primària a l'escola de Moià. Estem interessats en anar al Parc de Ver más Palomera amb els nens el día 30 d'Abril i voldríem informació si ens obriríeu aquest dia, també de fins a quin recorregut ens recomaneu per uns nens de 11 i 12 anys i quin seria el preu total per unes 50 persones. Esperem una resposta el mes aviat possible. Gracies per la seva atenció!
Parque de Aventura en Saldes
Adria · Som estudiant d'animació sociocultural i estem preparant unes colonies per l'escola de Moia. Ens interesa venir al vostre centre per realitzar les activitats el día 30 d'abril. Serem uns 38 nens mes Ver más 4 professors i nosaltres 6. Volem saber si teniu disponibilitat per aquest dia,el preu per realitzar les activitats i si els nens i nenes d'11 anys poden realitzar tot el recorregut. Gracies per la seva atencio i esperem la vostre resposta.
Parque de Aventura en Saldes
Mercedes · Hola , somo una familia, 2 adultos + 1 niño de 6 años, en Diciembre cumple 7, con una estatura de 1.23, quería saber que actividades teneis para ellos y precio, si podemos hacer alguna conjunta Ver más todos, para el Jueves 1 de Noviembre y 2 de Noviembre Viernes y si hay disponibilidad, si es mejor apuntarnos antes o llegar y en ese momento hacerlo. Espero información. Gracias.
Parque de Aventura en Saldes
ANA FALCES · Som un grup de 7 families amn nens/nenes de 8 a 12 anys, que anirem a Gósol el proper cap de setmana. M'interesa informació del vostre Parc i en cas d'interes, es te que fer previament la Ver más reserva, en el nostre cas per diumenge al mati Gracies anticipades i una salutacio.
Parque de Aventura en Saldes
vanessa · Ahir vaig estar amb la meva familia fent el tema de les tirolines, el cas es que em vaig deixar unes ulleres de sol (Ray bang aviador), si us plau si les heu trobades truqueu-me i les vaig a buscar. El Ver más monitor que estava amb nosaltres es deia Jordi.
Parque de Aventura en Saldes
Marçal · Sóm un grup de monitors que estem interessats a portar un grup de nens entre 8 i 10 anys el parc de palomera. Ens agradaria rebre més informació del parc o poder contactar directament amb vosaltres Ver más (via telefonica). Salutacions
Parque de Aventura en Saldes
Monica · Som 4 adults i 4 nens (de 3 a 6 anys), no sé si hi ha alguna activitat pels nens, o si son massa petits,...no se si els adults farem tots alguna activitat. Seria x divendres 15 d'agost,..cap a les 11h Ver más mati Gracies Monica
Parque de Aventura en Saldes
Ariadna · M'agradaria que em diguesiu preus per un grup de 10 o 15 personas per aquest diumenge 17 d'Octubre ! Som socis del camping privat de saldes, Associacio caravanista del bages. Volem fer els tres Ver más circuits Gracies !!!!!!