Rocódromos en Vielha/viella

Rocódromos en Vielha/viella

Guía de rocódromos en Vielha/viella y salas de boulder en Vielha/viella. Consulta precios, técnicas y obtén las mejores ofertas a través de los distintos rocódromos en Vielha/viella. Encuentra las distintas alternativas a la hora de realizar este deporte de escalada en bloque y escalada en rocódromo en Vielha/viella.

Todos los rocódromos en Vielha/viella

Camins
Rocódromo Vielha/viella (Lleida)

Para iniciarte en la escalada, lo mejor es venir a probar el rocódromo de Camins. Nuestro rocódromo es una completa sala de 70 m2, en la que encontrarás un boulder, para iniciarte y aprender las técnicas de escalada, o bien perfeccionar lo que ya sabes, y aprender otras nuevas. Al escalar en... (Escalada en Rocódromos Vielha/viella)

Últimas consultas que hemos recibido de personas interesadas en un presupuesto

Rocódromo en Vielha/viella
Jordi · Hola, hem podríeu passar una mica d'informació sobre les instal·lacions? Horaris? si teniu lloguer de material? Preus? ... Espero la seva resposta per tal de planificar el primer cap de setmana Ver más d'agost. Gràcies i salutacions.
Rocódromo en Vielha/viella
Carlos · Bones! Em dic Carlos, aquest últim any he cursat el 2n nivell de tècnic d'esports en escalada a la Pobla de Segur. Volia preguntar si seria possible acabar el Bloc pràctic amb vosaltres; em falta Ver más realitzar gairebé 200 hores de pràctiques en alguna empresa, fent activitats d'escalada o tipus parc d'aventura (muntatge de tirolines, etc.). Si pogués, estaría bé seguir treballant més endavant amb l'empresa. Si us interessa enviaré el currículum i us posaré en contacte amb l'escola per realitzar el contracte de pràctiques. Moltes gràcies. Carlos