Enoturismo en Sant Llorenç D'hortons

Enoturismo en Sant Llorenç D'hortons

Guía de empresas de enoturismo en Sant Llorenç D'hortons y turismo del vino en Sant Llorenç D'hortons. Consulta precios y obtén las mejores ofertas a través de las distintas bodegas de enoturismo en Sant Llorenç D'hortons. Las visitas guiadas a bodegas en Sant Llorenç D'hortons y cursos de enoturismo en Sant Llorenç D'hortons son una actividad perfecta para cumpleaños, eventos e incentivos de empresa, teambuilding, regalos originales y despedidas de soltero.

Las ofertas Enoturismo en Sant Llorenç D'hortons que más gustan

1-30 pax No No No
(2)
Ver más
desde 25€
2-2 pax Si No No
(1)
Ver más
desde 94€
12-40 pax No Si No
Ver más
desde 40€
1-50 pax No No No
SÚPERVENTAS
Ver más
desde 10€

Todas las empresas de enoturismo en Sant Llorenç D'hortons

Preguntas frecuentes sobre Enoturismo en Sant Llorenç D'hortons

Últimas consultas que hemos recibido de personas interesadas en un presupuesto

Bodega en Sant Llorenç D'hortons
Gemma · Bona tarda, voldria conèixer la possibilitat de fer una visita a la finca, amb tast i barbacoa per un grup aproximat de 10 persones (a confirmar) pel diumenge 2 de juny. Si fos posible, agrairia em Ver más fèssiu arribar què s'inclou en l'activitat i el preu per persona. Salutacions i gràcies. Gemma
Bodega en Sant Llorenç D'hortons
JORDI · vull informació per comprar el vostre vi. El vaig coneixer en un restaurant de Barcelona i m´agradaria saber on el puc adquirir, encara que fos directament a vosaltres. Vi blanc "El Clar". Mercés. Ver más No estic gaire lluny de la vostra finca. Però si és mitjançant un comerç, bé.
Bodega en Sant Llorenç D'hortons
Jm Ferrer · Avui hem estat a Lleida, al restaurant L'Estel de la Mercé, i el somelier ens ha ofert el vostre Faust 0.8 2008. Excel.lent. Ens encantaría visitar les vostres bodegues, qualsevol día entre Ver más setmana. Ens podeu informar?